luni, 18 martie 2024

Dezechilibrul corpului de constiinta

 

Cand corpul este "distresat" îi dăm voie la un program natural de auto-vindecare, ADN-ul și toate celulele se activează ca o structura internă care va acționa asupra a tot ceea ce este nevoie sa fie vindecat.
Este directionata multă energie în locurile afectate. Este foarte importantă relaxarea întregului corp pentru obținerea structurii "zero point" sau Vacuum Uron Nucleus(a se citi cărțile Marinei Jacobi, https://marinajacobi.com)
  Toate substantele chimice sintetice, introduse in corp pe orice cale(apa, aer, alimente....) alterează  structura ADN-ului. (a se vedea studiile celebrului și regretatului genetician Peter Gariaev).
Țin  sa mulțumesc profesorului W. B. Nelson, producătorul dispozitivului pe care lucrez ca, a introdus in soft si tratarea ADN-ului alterat(cine știe sa lucreze corect, știe unde se găsește acest buton, pe langa altele care tratează ADN-ul si sunt la vedere) pentru a ne asigura refacerea stării de sanatate.
Mereu avem de ales. Personal am ales sa ma documentez asupra microtoxinelor, a mecanismului lor de acțiune în corpul uman, mai ales asupra creierului și sa știu ce este de făcut pentru a păstra corpul de conștiința, în stare de sanatate.
Despre alimentatia organică am spus de mai mult de 10 ani. La mine a funcționat și funcționează perfect. 
Corpul nostru funcționează ca o baterie biologică electromagnetică. Cand intram in coerența cu frecvența pamantului la 0,01 Hz atunci se produce vindecarea(ne explica cercetatorul Gregg Braden). Pentru ca sa fie înțeles acest aspect ar trebui sa fie inteleasa structura cuantică și  metafizică. Cand ajungem sa ne folosim doar de puterea sufletului, putem accesa energia vindecatoare direct, fara dispozitiv.
Aceasta este realitatea mea, care poate diferi de a dvs. Va doresc sa înțelegeți ce e corect pentru fiecare, la momentul potrivit! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu